U bent hier: Home  Archief  Afscheid is ook verder gaan!

Afscheid is ook verder gaan!

Afgelopen donderdag was mijn laatste werkdag voor IKT Nederland. Na 5 intensieve en prachtige jaren heb ik besloten om mijn contract niet te verlengen. Absoluut niet uit onvrede, maar gewoon omdat mijn onderbuik zei dat het tijd is om iets nieuws te gaan doen. Maar wat dan? Ik weet het eerlijk gezegd nog niet, de komende maanden ga ik daar eens rustig over nadenken. Wat wel zeker is dat ik actief blijf binnen het vakgebied civiel/riolering. Tenzij Gaston met een paar miljoen op de stoep staat. De riolering, daar ligt tocht wel mijn hart. Maar er zijn ook nog dromen, en die probeer ik waar te maken. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen: ik ben er klaar voor!

Daar hoort ook een update van deze website bij. Enerzijds vanwege ontwikkelingen op websitegebied, anderzijds omdat het gewoon nodig is na aantal jaar. De verwachting is dat de nieuwe website voor de zomervakantie operationeel is. Ik kijk er naar uit.

Heeft u mijn filmpje over 151 verschillende putdeksels al gezien? Hierbij de link www.youtube.com/watch?v=5E8_Uri0Tp0.  Veel kijkplezier en tot de volgende keer!Overige archiefberichten:

Afscheid is ook verder gaan!
Rioolkinderen......????
Terugkijken en weer doorgaan.
Helpt u mee?
Vakblad Riolering februari 2014
IKT Fahrzeug-check.
En de fotoverzameling groeit door!
Kijk eens naar beneden!
Publicatie in Vakblad Riolering België
Opleidingsdagen IKT Nederland
Vakblad Riolering december 2012
Vakblad Riolering november 2012
Bezoek Deutscher Reparaturtag
Vakblad riolering april 2012
Samenwerking met IKT uit Gelsenkirchen
Vakblad riolering 2011
Putdekselmuseum in Italië
Hamers Leidingtechniek B.V.