U bent hier: Home  Over Brink Rioolbeheer 

Over Brink Rioolbeheer

strip van de Gelderlander
Met dank aan Hercules & Valkema (zie ook www.elsje.nl)

Ik wil graag naast het zakelijke gedeelte ook een persoonlijke tint aan de site geven. Op dit gedeelte zal ik regelmatig persoonlijke zaken beschrijven, verslagen maken van bedrijfsbezoeken, nieuwsfeiten toelichten en u informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Maar laat ik me eerst eens even voorstellen.

Mijn naam is Peter Brink, 47 jaar jong en oprichter van Brink Rioolbeheer. Ik heb van 1993 t/m 2009 bij diverse gemeenten gewerkt in het vakgebied civiele techniek, waarvan de laatste 10 jaar op het gebied van riolering.

Vanuit een steeds sterker wordende wens om kennis te delen met anderen heb ik in de zomer van 2007 de beslissing genomen om Brink Rioolbeheer op te richten. Dit is op 1 september 2007 geformaliseerd door de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Sinds maart 2009 is Brink Rioolbeheer geheel zelfstandig, én onafhankelijk.
Ik wil de diverse aannemers en inspectiebedrijven bedanken voor het vrijgeven van foto’s en filmpjes om te gebruiken voor deze website. Speciale dank gaat uit naar Patrick Wagenaar, eigenaar van Topol Webservices, voor het ontwerpen van deze website.

Hobbymatig verzamel ik foto’s van putdeksels, inmiddels bestaat deze verzameling uit ruim 1700 foto’s uit 140 anden. Een selectie hiervan kunt u bekijken via de homepage. Heeft u nog foto’s van putdeksels, of komt u voor studie of een vakantie in het buitenland en ziet u een leuke of bijzondere putdeksel, deze zijn altijd welkom en vormen wellicht een mooie aanvulling op mijn verzameling.

Opsturen kan natuurlijk altijd via info@brink-rioolbeheer.nl 

Alvast mijn dank hiervoor.
Ik verheug me op de samenwerking met u!

met vriendelijke groet,
 
Peter Brink
peter_brink.jpg