U bent hier: Home  Cursussen 

Cursussen

cursussen.jpg

Brink Rioolbeheer heeft de afgelopen jaren de benodigde ervaring opgedaan met het geven van cursussen. Voor Stichting Rioned uit Ede is er in de periode maart 2005 t/m maart 2007 vijfmaal een minicursus verzorgt met als thema: “Planmatige aanpak van reiniging en inspectie”.

Daarnaast heeft Brink Rioolbeheer op de landelijke Rioneddag van 2004 een presentatie gegeven met als titel: “Reiniging en onderzoek van de riolering: wat vind je doelmatig?”.

Op de Rioneddag van 2006 heeft dit een vervolg gekregen met een presentatie met als titel:
“Schade aan riolering als gevolg van boringen”.
Download de presentatie
Download de tekst van de presentatie

In opdracht van Bouwradius Training en Advies uit Zoetermeer zijn in januari 2010 trainingen verzorgt voor BAM Wegen regio West en Cnossen Infra BV uit Sneek. Behandelde onderwerpen waren o.a. de invoering van de WION en het maken van revisies voor riolering, huis- en kolkaansluitingen. In januari 2011 is er een training verzorgt voor de BAM Wegen regio West met als titel “Zorgvuldig graven is graafschade voorkomen”.

Maar wat kan Brink Rioolbeheer voor u betekenen?
Wie zijn de doelgroepen? Beheerders, bestuurders en beleidsmedewerkers van gemeenten, medewerkers van aannemersbedrijven uit het vakgebied, beheerders van bedrijventerreinen of industrieterreinen. Maar uiteindelijk iedereen die beroepsmatig met het beheer van de riolering te maken heeft. Feitelijk is alles mogelijk. Op de werklocatie of elders, met oog voor de details of alleen op hoofdlijnen. Maar altijd interactief, doelgericht en gevoed met de nodige praktijkervaring.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem gerust even contact op.