U bent hier: Home  Links 

Links

Vanuit Brink Rioolbeheer werk ik tot en met januari 2016 twee tot drie dagen per week voor IKT Nederland. Vanuit de functie van bedrijfsleider draag ik de verantwoordelijkheid voor de verdere uitbouw van IKT in Nederland en België. Daarnaast ben ik bezig met de nodige acquisitie, het bezoeken van beurzen en evenementen, en het geven van opleidingen. Meer informatie vind u op www.ikt-nederland.nl of www.ikt.de.

http://members.casema.nl/tanya.poppelier/vernieuwde_werkelijkheid.html

Kijk eens op bijgevoegde link en zie hoe een kunstenaar rioolfoto’s heeft bewerkt tot bijzondere plaatjes. Speciale dank aan Tanya Poppelier voor het vrijgeven van de hiernaast afgebeelde foto.

www.boschadvies.nl
Brink Rioolbeheer hecht er grote waarde aan dat “Algemene Voorwaarden” of een bestek ook juridisch goed in elkaar zitten. Juridische aspecten worden steeds belangrijker, niet alleen bij de Europese aanbestedingen maar ook bij de onderhandse opdrachten.
Brink Rioolbeheer heeft die specifieke juridische kennis niet zelf in huis. Indien noodzakelijk worden juridische vraagstukken voorgelegd aan Bosch Advies. Bij Bosch Advies werken specialisten op het gebied van aanbesteden. De dienstverlening beslaat het hele terrein van inkoop, aanbesteding en contractering.
Ze adviseren over de toepasselijkheid  van procedures, of over de mogelijkheden die de regels bieden zowel voor onderhandse, openbare of Europese procedures. Zij ondersteunen opdrachtgevers bij het uitschrijven van  aanbestedingen en adviseren ondernemers bij het inschrijven op aanbestedingen. Bosch Advies is een klein, laagdrempelig bureau. Enthousiaste medewerkers met vele jaren ervaring, kortom een bureau waar Brink Rioolbeheer indien nodig graag mee samenwerkt.

www.riool.net
Stichting RIONED is de koepelorganisatie voor riolering en water in de stad. In RIONED werken overheden, het bedrijfsleven en onderwijs samen aan onderzoek, onderwijs en voorlichting. Een site voor professionals met zeer veel interessante informatie.

www.riool.info
Deze website is bedoeld om een algemeen publiek te informeren over riolering en water in de stad. Voor een kennismaking in vogelvlucht is een speciale promofilm beschikbaar.